Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

Serinin bu ikinci filmi ilki kadar eğlenceli değil açıkçası ama tabi ki görsel efektler açısından daha gelişmiş bir film olması ile açığı kapatıyor. Ailecek izlenebilecek, kafa dağıtmaya yardımcı bir film.

Awake

Kesinlikle ilginç bir film olmakla birlikte, bence o kadar da iyi bir film değil.
Yayınlandığı dönemde oldukça fazla sükse yapmıştı. Ancak gördüğüm kadarıyla bu sükse biraz da reklam mucizesi.
Film ölümden sonra yaşam deneyimi yaşayan multimilyarder 21 yaşındaki bir gencin 2-3 günlük yaşamını özetliyor aslında. İlginç kılan unsur ise kurgusundaki ilişkilerin beklenmedikliği :)
Yine de keyifle izlenebilir.

Yeşil Vadi

Oldukça şirin bir kır et lokantası. Başarılı bir biçimde planlanmış halen de büyütmekte oldukları bir çevre düzenlemeleri var. İster kapalı mekanda restoran tadında yersiniz, ister kamelyalarda oturusunuz, isterseniz piknik masalarında... İsterseniz mangal size gelsin siz kızartın, isterseniz kızartılıp gelsin yemekler...
Neticede çeşitli yemek ve mekan seçenekleri olan, kır düğünü bile yapılabilen, ekonomik bir yer "yeşil vadi".
Şile yolunda, şile istikametinde giderken, ilk Çekkmeköy-Dudullu çıkışından ayrılıp, hemen çavuşbaşı istikametinde ana caddede devam ediyorsunuz, yaklaşık 3 km sonra ağaçlıkların arasında solda sizi karşılayacaktır.

http://cekmekoyyesilvadi.com/

1408

Merakla beklediğim bir film idi. Merakımı tatmin etti :)
Öncelikle şunu belirtmek gerek tek kişilik oyunculuklardan, sınırlı mekn kurgularından bunalıyorsanız hiç izlemeyin. Ama gerilim diyorsanız, Stephen King diyorsanız kaçırmayın.
Ben severek izledim.
Hepsinden öte John Kusack yine çok iyi bir oyunculuk sergiliyor.

IGOR

Beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Aslında büyük ümitler besleyerek izlediğim bir animasyon olduğu için de böyle hissetmiş olabilirim ama yine de beğenmedim demekten rahatsızlık duymuyorum.