Ramazan İstanbul Etkinlikleri - YANSIMALAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yıllardır düzenlediği Ramazan Feshane etkinliklerini bu yıl Beyazıt meydanında düzenliyor. Bu etkinlikler çerçevesinde ise onlarca güzel konser gerçekleştiriliyor.
Etkinliklerden birisi de geçen akşam katıldığımız "İncesaz" konseriydi. Son derece güzel bir dinletiyi ise hakkını vererek katletmeyi her zaman ki gibi başardık(!) Konser öncesinde eşime şu soruyu yönelttim; "Sen bir turist olsan ve bu konsere gelsen, konseri beklerken edindiğin izlenimler neticesinde bizler hakkında nasıl bir değerlendirmede bulunursun?" karşılıklı sohbetimizin neticesinde konserin başlamasının ardından tüm değerlendirmelerimizi doğruladı insancıklarımız.
Konser dinlemeyi bilmemek, konserde elinde çekirdek mahalle ağzı ve boru sesiyle sohbet etmek, dinleti sırasında ayakta gezinmek, insanların önünden geçmek, ayrılmak için şarkı bitmesini bile beklememek, etrafı pisletmek, piknik havasında yeme içme.... ve daha niceleri :(

Daha katedilecek çok yol var. Zaman yok, emek yok, istek yok.

Hal böyle de olsa perşembe günü gerçekleştirilecek olan bir diğer konsere "Yansımalar"a katılmak niyetindeyiz. Bekleriz.